Fotowedstrijd Beeldig Balegem

Ken jij een mooi bekend of onbekend plekje in Balegem? Trek je er graag op uit en heb je oog voor details? Neem deel aan deze fotowedstrijd en laat ons Balegem van zijn mooiste kant zien!

 

Het onderwerp van de foto is ‘onroerend erfgoed’. Wat is erfgoed? Erfgoed is alles wat we gekregen hebben uit het verleden, en wat we zelf graag willen bewaren voor de toekomst. Erfgoed kan zowel roerend (tradities, foto’s, museumobjecten) als onroerend (molen, kapelletje, graf) zijn. Met deze fototentoonstelling focussen we op het onroerend erfgoed in Balegem.

 

Belangrijk: de foto moet genomen zijn op het grondgebied van Balegem én er moet een stukje onroerend erfgoed op te herkennen zijn (bouwkundig, archeologisch, funerair of landschappelijk). 

Een foto insturen (max. 3 per persoon) kan tot t.e.m. 31 augustus 2020 via info@4sprong.be. Uit alle inzendingen worden 15 foto’s geselecteerd, die in het najaar uitvergroot te bewonderen zullen zijn in de etalages van de Balegemse handelaars. En dan mag het publiek zijn favoriet kiezen. Voor de winnaar is een mooie prijs voorzien.

Deelname aan de wedstrijd is gratis. Alleen digitale foto’s in een van deze bestandstypes worden aanvaard: .jpg, .jpeg en .png. Ze moeten worden doorgestuurd in hun originele formaat, dat beperkt is tot 4MB. OPGELET: Bewaar ook zorgvuldig de hoge resolutie originelen van je werk. Indien we je foto weerhouden voor tentoonstelling bij de handelaren, dan dien je ons  het hoge resolutie bestand te bezorgen voor een vergroting. Per foto geef je volgende gegevens mee: titel, datum, plaats en contactgegevens van de fotograaf. Foto’s inzenden kan van 1 juni 2020 t.e.m. 31 augustus 2020 bij Erfgoed Viersprong, via info@4sprong.be of WeTransfer. Binnenbrengen mag ook in het Erfgoedhuis, Sint-Antoniusplein 10, 9860 Oosterzele. Er wordt gecorrespondeerd noch gediscussieerd over het reglement, de organisatie en/of de uitslag van de wedstrijd.

 

Veel succes, maar vooral: een boeiende ontdekkingstocht gewenst!

 

Info: sofie.moeykens@4sprong.be | 09 362 87 19 | 0471 88 39 04 | Beeldig Balegem

Vlaanderen Verbeelding Werkt Wit.png

© 2020 Sean Rousseau

De Bib Wit.png
Erfgoed Viersprong.png
Afbeelding1.png